MAKE-UP AFSPRAAK

 Je wil jezelf graag eens laten maquilleren voor een bepaalde gelegenheid? Dit kan allemaal!

Dagmake-up: 30 euro

Avondmake-up: 35 euro

Set valse wimpers: 10 euro

 

PERSOONLIJK MAKE-UPADVIES

Ook make-upadvies op maat is mogelijk! Wil jij weten hoe je jezelf dagdagelijks in enkele minuten mooi kan maquilleren? Tijdens een sessie persoonlijk make-up advies overlopen we alle stappen van verzorging van de huid tot een mooie dagmake-up die bij jouw persoonlijkheid past. Daarnaast geef ik je ook handige tips en trics om iedere dag nog meer te stralen en het beste in jezelf naar boven te halen!

Duur: +/- 1u – Tarief: 45 euro 

 

BRUIDSMAKE-UP

Trouw jij binnenkort en wil je er stralend uitzien op jouw dag? Laat je dan professioneel maquilleren. Tijdens een proefmake-up bespreken we jouw wensen en bekijken we samen welke producten en welke make-up perfect zijn voor jou, zodat jij straalt op jouw trouwdag!

Tarief: 150 euro (incl. proefmake-up, valse wimpers, aangepaste make-up op de dag zelf en km/vergoeding voor 50 km)

 

MAKE-UP WORKSHOP

Tijdens een Fashionique make-up workshop deel ik met jullie mijn dagelijkse beauty tips en tricks, zodat jij er iedere dag in geen tijd op en top uitziet! We werken stap voor stap naar een mooie dagmake-up, tot een op maat gemaakte avondmake-up. Bij dit alles is ook een lekker glaasje en hapjes inbegrepen!

Dit kan allemaal gezellig in mijn studio, samen met je vriendinnen, familie of collega’s, alles is mogelijk! De Fashionique make-up workshop is perfect voor iedere gelegenheid, voor een vrijgezellen, om een ‘girls night out’ te hebben of zomaar om jezelf in de watten te leggen!

Wens je een workshop waarbij een specifiek thema aan bod moet komen zoals bijvoorbeeld ‘the smokey eye’? Een workshop op maat is ook steeds mogelijk! Stuur een mailtje met jouw wensen en we bekijken samen de mogelijkheden!

Duur: +/- 2 uur – Tarief: 45 euro p.p.

 

PROFESSIONAL

Ben je als bedrijf of organisatie op zoek naar een professionele partner in make-up of styling voor jouw evenement of activiteit? Ook dit is mogelijk bij Fashionique. Stuur een mailtje en we bekijken samen de mogelijkheden!

 

VOOR EEN AFSPRAAK OF MEER INFO KAN JE EEN MAILTJE STUREN NAAR: FASHIONIQUEBYLAURA@GMAIL.COM