RETOURNEREN

Zijn de items niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dit kan gebeuren. Lees hieronder hoe u uw bestelling kunt retourneren. Download hier het retourformulier/herroepingsformulier en vul deze volledig in, deze voeg je vervolgens bij je terugzending zodat wij op de hoogte zijn van jouw retour en we deze zo goed mogelijk kunnen verwerken. Vervolgens kun je de artikelen binnen 10 werkdagen (vanaf dat jij de bestelling ontvangen hebt) terug sturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt. 

 

RETOURVOORWAARDEN

- De producten/kleding/schoenen dienen in oorspronkelijke staat te zijn (niet gewassen, gedragen en onbeschadigd)

- Het artikel moet voorzien zijn van originele labels.

- De items dienen in de originele verpakking (het zij een degelijke verpakking) terug gestuurd te worden.

LET OP! Sale items mogen NIET geretourneerd of geruild worden! 

- Retourkosten zijn voor rekening van de consument

- Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost, zodat je een bewijs van verzending hebt!        
                                                                                                    

RUILEN

Wil je hetzelfde item ruilen voor een andere maat? Dat kan. Je hebt opnieuw 10 werkdagen om je order te retourneren met hierbij het ingevulde retourformulier. Geef hierop aan voor welke maatje wil ruilen. Wanneer we jouw retour ontvangen, sturen wij je de gewenste maat op.

Bestelde items kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander item. Wil je toch graag een ander item ontvangen, dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Je kunt voor het item dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop.

 

RETOURADRES 

Fashionique by Laura

Weidestraat 13A

3530 Houthalen-Helchteren

 België