Retourneren & ruilen


RETOURNEREN

Zijn de artikels niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dit kan gebeuren. Lees hieronder hoe u uw bestelling kunt retourneren. Download hier het retourformulier/herroepingsformulier en vul deze volledig in, deze voeg je vervolgens bij je terugzending zodat wij op de hoogte zijn van jouw retour en we deze zo goed mogelijk kunnen verwerken. Vervolgens kun je de artikelen binnen 14 dagen terug sturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.


RETOURVOORWAARDEN

- De producten zijn in oorspronkelijke staat (niet gewassen, gedragen en onbeschadigd)

- Het artikel moet voorzien zijn van originele tags.

LET OP! Sale items mogen NIET geretourneerd of geruild worden! Ook make-up kan niet geruild of geretourneerd worden! 

- Retourzendingen zijn op eigen kosten 

- Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost, zodat je een bewijs van verzending hebt!        
                                                                                                    

RUILEN

Past je item niet en wil je het ruilen voor een andere maat of voor een ander item? Zolang we jouw maat op voorraad hebben is dit geen probleem! Download hier het retourformulier en vul deze volledig in, deze voeg je vervolgens bij je terugzending zodat wij op de hoogte zijn van jouw ruiling.

Vervolgens kun je het product binnen 10 werkdagen terug sturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je een unieke tegoedcode waarmee je het item of een ander item opnieuw kan bestellen.
 

RETOURADRES (geen bezoekadres)

Fashionique by Laura

Stationsstraat 44 bus 1, 3970 Leopoldsburg - België

 
Merken: